Sakurasou no Pet na Kanojo (2012)

Képtalálat a következőre: „Sakurasou no Pet na Kanojo ico”

Eredeti cím さくら荘のペットな彼女
Angol cím The Pet Girl of Sakurasou
Egyéb cím(ek) Sakura-sou no Pet na Kanojo
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Dátum 2012 – 2013
Ismertető:
A sztori röviden:

Történetünk főhősét, Kanda Soratát kirúgják a kollégiumból, mert bevitt egy kóbor macskát és gondját viselte, ami súlyosan megsértette az iskola házirendjét. Kénytelen volt elköltözni onnan és beköltözni a Sakurasou-ba, egy kollégiumba, ahol a problémás diákok vannak elhelyezve. Egy nap új diák érkezik a kollégiumba, név szerint Shiina Mashiro, aki diák létére egy világhírű és briliáns festőművész. Sorata úgy érzi, az ő feladata megvédeni Mashirót a Sakurasou-ban élő többi lakóval szemben. Mashirónak viszont van egy titka, halvány sejtelme sincs arról, hogy miként gondoskodjon magáról. Ha kimegy valahová, akkor eltéved az első utca után, a szobája pedig egy komplett csatatér, akkora a rendetlenség. A vele élő emberek Soratát, Mashiro “mestereként” tartják számon, mert állandóan vigyáznia kell a lány testi épségre. Így kezdetét veszi Sorata és Mashiro “mester és háziállat” kapcsolata.

A szereplők:

Kanda Sorata:
A történet fiú főhőse, egy életrevaló és jókedvű, leleményes és nagyon gondoskodó srác, kinek hatalmas a szíve. Az övé a 101-es szoba. Kiváló tanuló és mint az iskola legtöbb tanulója, átlagon felüli művészeti képességei vannak, bár ő úgy gondolja, hogy az átlag alatt van. Chihiro, az iskola egyik tanára (aki maga is a Sakurasou-ban lakik), kijelöli Soratát, hogy ő lesz az új lány, Mashiro “védelmezője”, bár a fiú először tiltakozik és nem tetszik neki, de szépen lassan hozzászokik és megszereti a feladatát.

Shiina Mashiro:
A történet női főhőse, egy kíváncsi, nyugodt és szeretni való hölgyemény, aki egy világhírű festőművész. Az övé a 202-es szoba. Azért iratkozott át Sorata iskolájába, mert mangákat akar rajzolni. Elég rossz tanuló, mert nem képes figyelni az órákon. Bár világhírű munkáit fiatal kora ellenére százezrek csodálják és imádják, ő mégis mangaka akar lenni. Mashiro nem ért máshoz, csak a rajzoláshoz és festéshez, ezért képtelen önálló életet élni. Ebből kifolyólag Soratát jelölik ki kötelező jelleggel, hogy figyeljen rá és segítsen neki a mindennapokban, mert ha ő nem választ ki neki egy fehérneműt reggel, még azt is elfelejti, hogy fel kellene vennie egyet.

Vélemény:

Egy nagyon kellemes sztoriról van itt szó, ami egyaránt kikapcsolódás és néha túlcsordul az izgalomtól. A minőségre nincs panasz, a kép és hang hozza a 2012-es szintet és a zenék nagyon passzolnak az egészhez. Én azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a romantikus és poéndús animéket egy kis ecchi/fanservice-szel megfűszerezve.

Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész 05.rész 06.rész
07.rész 08.rész 09.rész 10.rész 11.rész 12.rész
13.rész 14.rész 15.rész 16.rész 17.rész 18.rész
19.rész 20.rész 21.rész 22.rész 23.rész 24.rész

 

KategóriákS
Írta: