Sasami-san at Ganbaranai (2013)

Sasami-san at Ganbaranai ICON by Animegun

Eredeti címささみさん@がんばらない
Angol címSasami-san@Ganbaranai
Egyéb cím(ek)nincs
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2013
Ismertető:
Főszereplőnk egy Sasami nevű lány, aki teljesen magába zárkózott, illetve folyton csak a gép mellett kuksol. Senkije sincs, kivéve a bátyját, aki minden szavára ugrik és a fickónak az az álma, hogy Sasami férje lesz. Később kiderül, hogy Sasami a fő isten erejét hordozza, amire a többi kis isten ugrik. Tehát például a lány azt kívánja, hogy a bátyja sok csokit vegyen neki, akkor a környezete azonnal megváltozik és elönti az utcákat a csoki. Ezenkívül van három szintén isten-lány, akik megpróbálják segíteni, biztatni Sasamit, mikor újrakezdi gimnáziumos éveit. Ám néha túl sokat segítenek és Sasaminak teljesen elege lesz a három lány folytonos cselekedeteiből és átformálja a világot… Ennek tetejébe megjelenik a halottnak hitt anyja is…
1. lány: Tsurugi Yagami, a legidősebb nővér. Régen nála volt a fő isten ereje, de belefáradt a munkájába. Hihetetlenül idegesítő szokott lenni, de a szorult helyzetekben igazán komoly.
2. lány: Kagami Yagami, a 2. legidősebb lány, aki félig robot és ember. Minden végtagjából harci eszközök jönnek elő. Ő az a típusú ember, aki nem törődik a körülötte történő dolgokkal és hobbija az alvás.
3. lány: Tama Yagami. A legfiatalabb hármójuk közül, így gyerekesen kezelik. Ám mégis ő lett volna az, aki megörökli a fő isten erejét. Agyi szinten talán egy 6 éves, de testileg nagyon kihívó.
Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész
05. rész06. rész07. rész08. rész
09. rész10. rész11. rész12. rész

 

CategoriesS