Sasami-san at Ganbaranai (2013)

Képtalálat a következőre: „Sasami-san at Ganbaranai ico”

Eredeti cím ささみさん@がんばらない
Angol cím Sasami-san@Ganbaranai
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2013
Ismertető:
Történet:
Főszereplőnk egy Sasami nevű lány, aki teljesen magába zárkózott, illetve folyton csak a gép mellett kuksol. Senkije sincs, kivéve a bátyját, aki minden szavára ugrik és a fickónak az az álma, hogy Sasami férje lesz. Később kiderül, hogy Sasami a fő isten erejét hordozza, amire a többi kis isten ugrik. Tehát például a lány azt kívánja, hogy a bátyja sok csokit vegyen neki, akkor a környezete azonnal megváltozik és elönti az utcákat a csoki. Ezenkívül van három szintén isten-lány, akik megpróbálják segíteni, biztatni Sasamit, mikor újrakezdi gimnáziumos éveit. Ám néha túl sokat segítenek és Sasaminak teljesen elege lesz a három lány folytonos cselekedeteiből és átformálja a világot… Ennek tetejébe megjelenik a halottnak hitt anyja is…
1. lány: Tsurugi Yagami, a legidősebb nővér. Régen nála volt a fő isten ereje, de belefáradt a munkájába. Hihetetlenül idegesítő szokott lenni, de a szorult helyzetekben igazán komoly.
2. lány: Kagami Yagami, a 2. legidősebb lány, aki félig robot és ember. Minden végtagjából harci eszközök jönnek elő. Ő az a típusú ember, aki nem törődik a körülötte történő dolgokkal és hobbija az alvás.
3. lány: Tama Yagami. A legfiatalabb hármójuk közül, így gyerekesen kezelik. Ám mégis ő lett volna az, aki megörökli a fő isten erejét. Agyi szinten talán egy 6 éves, de testileg nagyon kihívó.
Összegzés:
Őszintén szólva kevesebbet vártam az animétől, tehát pozitívan csalódtam. Nagyon sokat nevettem, de voltak izgalmas pillanatok is. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit ki akar kapcsolódni, meg annak is ajánlom, aki humorra és izgalomra vágyik. Mindenképpen megéri legalább belekezdeni, és a többség nem is fog csalódni.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

CategoriesS