School Rumble (2004-05)

Képtalálat a következőre: „School Rumble png”

Eredeti címスクールランブル
Angol címSchool Rumble
Egyéb cím(ek)School Rumble TV
Besorolásanime, TV
Hossz26 rész
Év2004 – 2005
Ismertető:
A történet egy (majdnem) átlagos lányról szól. Rögtön az anime elején Tsukamoto Tenma új osztályba kerül, amibe egészen véletlen bekerül a nagy szerelme, egy bizonyos Karasuma-kun nevű fiú. Tenma mindenáron meg akarja hódítani, amikor kiderül, hogy Karasuma-kun pár napon belül elköltözik. Így hát Tsukamoto teljes erőbevetéssel azon lesz, hogy ezt megakadályozza. Elhatározza, hogy bevallja, mit érez iránta és másnap Karasuma szekrényébe csempészte a levelét. (Jobban mondva a tekercset, mert hát…) A fiú megkapja a levelet, és amikor hosszú órák után végez vele, fontos döntésre jut. Csak egy gond van; Tenma elfelejtette aláírni a levelet… De nem ilyen egyszerű a történet. Tsukamoto Tenmába szerelmes egy nem éppen hétköznapi fiú. Ez a nem túl kedvesnek tűnő fiú Harima Kenji, aki az iskola réme. Mindenképpen szeretne Tenma osztályába kerülni, de van egy kis gond…
Ezek után vajon sikerülni fog Tenmának megakadályozni Karasuma-kun elköltözését? És mi a helyzet Harimával? Mindez kiderül az animéből!
A történet, melyet manga formájában megtalálhattok a Mangazin oldalán, nagyon aranyos és nagyon sokat lehet rajta nevetni. Mindenkinek ajánlom, aki egy kis szórakozásra vágyik.
Online részek:
CategoriesS