Seikon no Qwaser (2010)

Képtalálat a következőre: „Seikon no Qwaser ico”

Infó:

Eredeti cím 聖痕のクェイサー/

japán
Angol cím The Qwaser of Stigmata
Egyéb cím(ek) Seikon no Quasar
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2010

Ismertető:

18  éven aluliaknak nem ajánlott!
Talán talán idetévedt pár 10-12éves érdeklődő gyerek… nem azért írtam ki a +18at hogy még kíváncsibbá tegyelek titeket.Nem nektek való ez az anime.És ez most már a legkomolyabb.Ha a +16-ot meg is néztétek,ezt nem hiszem hogy kéne ilyen korba.Még ráértek egy kicsit 🙂 És tudom,hogy nem szükséges ahhoz a 18at betölteni hogy megnézhessük,de túl korán se kezdjünk neki ennek az anime-nek.Remélem nem hiába koptatom a billentyűket

Előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy ennek az animének egy dolog áll a középpontjában: a mellek.

A Seikon no Qwaser anime az azonos című, most is futó manga alapján készül, ami 2006-ban indult. A manga írója Hiroyuki Yoshino, a rajzoló Kenetsu Sato. A mangát nemsokára a Tokyopop is ki fogja adni angolul.

A történet a Szent Mihailov Akadémián és környékén játszódik, ahol megismerkedünk a történet főszereplőivel, a kissé harcias Oribe Mafuyuval, és a gyarkan betegeskedő, hatalmas mellekkel rendelkező Yamanobe Tomoval. Ezen a helyen rengeteg fiatal lány tűnt el az utóbbi időben…

A két lány élete váratlan fordulatot vesz, amikor hazafelé egy ezüst hajú fiút találnak az úton. Mivel megsérült, ezért hazaviszik és ápolni kezdik, de a fiú hirtelen eltűnik. Mafuyu a keresésére indul, amikor hirtelen arra lesz figyelmes, hogy a közeli templom kék lángokban ég. Rögtön odamegy, bent pedig egy furcsa szerzettel találkozik, aki meg akarja ölni. Mafuyut az utolsó pillanatban a már említett ezüst hajú fiú, Sasha menti meg. Mint kiderül, Sasha egy Qwaser, vagyis képes uralni az egyik kémiai elemet (jelen esetben az acélt) és szabadon formálni azt. A Qwaserek az erejüket szűz lányok tejéből, a Somaból nyerik, ebből kifolyólag jó pár “érdekes jelenetnek” lehetünk tanúi. A későbbiekben még több Qwaserrel is megismerkedhetünk, részese lehetünk a Qwaserek csatáinak, és ha a sok harcot már meguntuk, láthatunk még sokkal több kivillanó bugyit és melleket.

Az anime nem egy kiemelkedő alkotás, és leginkább a fanservice jelenetekre épít. Két verzió is létezik belőle, a cenzúrázott és a cenzúrázatlan. Nekem volt szerencsém mind a kettőhöz, de a sok cenzúra szerintem teljesen az anime rovására megy, és nehezebben érthető a sorozat. A grafika szép, a karakterek is jól ki vannak dolgozva. Külön pozitívuma a sorozatnak az opening és az ending, szerintem mindegyik elég jól sikerült. Összességében én inkább azoknak ajánlanám a Seikon no Qwasert, akik szeretik a lányokat minél kevesebb ruhában és minél nagyobb mellekkel látni úgy, hogy a történet közben sosem megy át hentaiba..

 

 

 

4/5 (1)

Kérlek értékeld az animét

KategóriákS

Vélemény, hozzászólás?