Seitokai Yakuindomo (2010)

Képtalálat a következőre: „Seitokai Yakuindomo ico”

Eredeti cím 生徒会役員共
Angol cím Seitokai Yakuindomo
Egyéb cím(ek) Seitokai Yakuin Domo
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész × 24 perc
Dátum 2010.07.04 – 2010.09.26
Ismertető:
Előzmények:

A Seitokai Yakuindomo Tozen Ujiie shounen mangája, ami 2007 óta fut a felkelő nap országában, és eddig 3 kötete jelent meg. A nagy sikerre való tekintettel 2010. július 4-én elindult a 13 részes anime adaptáció is.

Történet:


Az anime első ránézésre egy átlagos sorozat, ami az Ousai Akadémia Diáktanácsáról szól. Ez a suli eddig lányiskolaként “üzemelt”, viszont történetünk kezdetekor már koedukált iskolaként oktatja a diákokat. Ezért a Diáktanács elnöke, Amakusa Shino úgy dönt, felvesz maguk közé egy férfinemű diákot is, hogy a Diáktanács el tudja látni a fiúk ügyes-bajos dolgait. Igen ám, csak hogy a Diáktanács tagjai nem átlagosak, hogy miért is, azt mindjárt megtudjátok, nézzük is sorban őket:

Amakusa Shino– A Diáktanács elnöke, aki perverz, igen, jól látjátok, perverz. Mindenről a szex és egyéb pajzán dolgok jutnak eszébe. Fél a magas helyektől és a bogaraktól, egyébként pedig okos és maximalista, mindig a tökéletesre törekszik.

Tsuda Takatoshi– A Diáktanács alelnöke, ő az, akit Shino-chan bevesz maguk közé. Azért választja a volt lányiskolát, mert ez van a legközelebb az otthonához. Szegény nem tudta mi vár rá, a fene gondolta volna, hogy a lányok is ennyire perverzek…

Shichijou Aria– A Diáktanács titkárnője, egy dúsgazdag hölgyike. Drága ételeket fogyaszt, vagy épp rácsodálkozik, hogy az iskolában nincs mozgólépcső. Viszont ez csak a felszín, hisz ő a perverzek egyik legperverzebbje… Egyébként Shino-channal nagyon jó barátnők.

Hagimura Suzu– A méretei miatt kisebbségi komplexusban szenvedő kicsiny leányka, akinek IQ-ja nagyobb, mint azt gondolnánk, egész pontosan 180, és perfekt angolból. Nagyon zavarja, hogy mindig gyereknek nézik, és ilyenkor egy kicsit begurul…

Ezzel meg is van 4 főszereplőnk, mellettük pedig még akad egy-két említésre méltó karakter is. Itt van nekünk Yokoshima-sensei, aki szintén imádja a szexszel kapcsolatos dolgokat; Mitsuba Mutsubi, aki egy dzsúdó klubot akar létrehozni; Hata Ranko, az újságíró klub fényképésze, aki imád provokatív helyzetekben kattintgatni és ezzel nagy pénzt kaszálni; Tsuda Kotomi, Tsuda-kun húgicája, aki szintén perverz, mint mindenki a fiún kívül.

Vélemény/ajánlás:


Aki szeretne egy kis újdonságot látni, ahol nem csak egy kivillanó bugyi poén, hanem önkielégítésről, szex praktikákról és bujábbnál bujább dolgokról csevegnek, az mindenképp adjon neki egy esélyt, nem fog csalódni! A Seitokai Yakuindomo egyedisége a szókimondóságában és tabu témáiban rejlik, leginkább egy Seitokai no Ichizon és egy B Gata H Kei turmixnak tudnám titulálni. Megérdemli a figyelmet, érdekes és vicces egy sorozat!

Online részek:
KategóriákS