Sekirei (2008)

Képtalálat a következőre: „sekirei ico”

Infó:

Eredeti cím セキレイ
Angol cím Sekirei
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2008

Ismertető:

Talán nem sokaknak kell bemutatni a Kanokon, To LoveRU vagy az Ikkitousen sorozatokat. Egy újabb anime gyöngyszem került ezek közé a 2008-as évből Sekirei címmel, mely Sakurako Gokurakuin mangáján alapul. A sorozat inkább az Ikkitousen-sorozat témája felé hajlik, de az ecchi stílus vetekedik a másik két előzőleg említett anime színvonalával.

Történetünk egy MBI nevű nagyvállalat által alapított verseny, harc körül forog. Ugyanis a cég elnöke Minaka Hiroto, aki mellesleg egy kicsit talán lökött, hirdette meg a versenyt a Sekireik között. A Sekireik mesterségesen létrehozott egyének, akiknek csak az a dolguk, hogy harcoljanak egymás ellen – a cég nézetei szerint. A Sekireiknek, hogy harcolhassanak, szükségük van egy Ashikabira (gazdára), akivel szerződést kell, hogy kössenek, és akkor kel életre az igazi erejük.

És itt botlunk bele főszereplőnkbe, Minato Sahashiba, aki hazafelé tart, miután másodszor is elbukta az egyetemi felvételi vizsgáját. Útközben “belebotlik” egy lányba, akit két másik lány üldöz. A lány Musubi, aki szerződést köt Minatoval, felkeltve erejét és az első Sekireije lesz. Kisebb bonyodalmak után egy panzióban kötnek ki pár nap után, ahol persze más Sekireik is élnek, de erről csak később szereznek tudomást. Innen veszi kezdetét a harc és az újabb Sekireik összegyűjtése Minato számára – persze akarata ellenére, mert nem is akarta ezt az egészet a nyakába, de ha már így alakult, akkor élvezzük végig a sorozat alatt a kalandjaikat!^^ Minato még 5 másik Sekireivel is köt szerződést: Kusanoval, Matsuval, Tsukiumival, Kazehanaval és Kagarival. Mindegyiknek más képességeik vannak és más-más módon lettek Minato Sekireijei, de ezt megtudja mindenki, aki végignézi a sorozatot!

A grafika nagyon szép, egy hajszállal se marad le a 2008-as többi anime mögött, valamint az opening/ending zenéi is nagyon jóra sikeredtek. Szóval harc, hárem, sok-sok ecchi és egy jópofa történet! Mindenkinek ajánlom – de használat előtt felrázandó!^^

 

 

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákS

Vélemény, hozzászólás?