Shinmai Maou no Testament (2015)

Képtalálat a következőre: „Shinmai Maou no Testament png”

Infó:

Eredeti cím 新妹魔王の契約者[テスタメント]
Angol cím The Testament of Sister New Devil
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Év 2015.01.08

Ismertető:

A történetünk egy Toujou Basara nevű középiskolás srácról szól, akit a történet elején az apja elvisz egy étterembe ebédelni, és bejelenti, hogy kapni fog egy aranyos kishúgot, akivel az étteremben találkoznak.
Főhősünk nagyon izgul a találkozó miatt, ezért elmegy a mosdóba, hogy megmossa az arcát egy kicsit, de ott van egy hosszú vörös hajú lány, aki éppen kezdené lehúzni a bugyiját. Természetesen ‘véletlenül’ pont az a lány az, akire vártak. A srác csak az incidens után veszi észre, hogy ki van írva az ajtó mellé, hogy “a zár eltört, ne felejts el kopogni”. Mire a lány már sikítani akarna, főhősünk odarohan hozzá, befogja a száját és megpróbálja megnyugtatni, hogy ez csak véletlen volt, nem akarta, hogy ez történjen.
Később kiderül, hogy egy helyett kettő kishúgot kapott, akik fenekestül felforgatják az életét: az egyik azzal üdvözli reggel az ágyában, hogy lovacskázik rajta, a másik meg alsóneműben és kötényben csinál reggelit. Kicsit később a főhős apjának el kell utaznia, innentől kezdenek érdekesebbé válni a dolgok.
A két lányról kiderül, hogy az egyik egy succubus, a másik meg a következő démonkirály. El akarják üldözni a házából a srácot, de kiderül, hogy a főhősünk a Hős klán tagja és neki is vannak képességei, így végül ő üldözi el a két lányt a házból. Hősünk ezután idegesen felhívja az apját, hogy kérdőre vonja a történtekkel kapcsolatban, mire ő elmond mindent az ügyről. A lányokat meg kell védeni, ezért hősünk elmegy megkeresni őket. Ez idő alatt azonban a lányokat megtámadta néhány démon, de hősünk végül megmenti a démon lány életét.
Többet nem szeretnék elmondani, mert nem akarom lelőni a poénokat. 🙂

Szereplők

Toujou Basara: Egy bátor és erős jellemű srác a Hős klánból, akivel mindig történik valami perverz baleset vagy félreértés, és ezért néha megjárja.

Naruse Maria: Egy fiatal, de egyben nagyon perverz succubus, aki mindig megpróbál valami kis huncutságot csinálni a sráccal, a démon lány pedig megpróbálja összehozni hősünkkel.

Naruse Mio: Egy kicsit szégyenlős és könnyen felidegesíti a főhősünk perverz viselkedése, a démonkirály lánya.

Vélemény

Véleményem szerint ez egy nagyon jó kis hárem, ecchi anime, amiben sok olyan perverz jelenet van, amin lehet röhögni, de mégis képesek voltak egy nagyon jó és akciódús történetet köré építeni. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen stílusú animéket.

Műfaj: akció, ecchi, fantasy, romantikus, shōnen
Stúdió: Production IMS
Adaptáció: light novel (több manga adaptáció is fut belőle)

 

 

 

KategóriákS