Shuffle (2005-06)

Képtalálat a következőre: „Shuffle icon anime”

Infó:

Eredeti cím シャッフル!/

japán
Egyéb cím(ek) SHUFFLE!, Shuffle
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2005 – 2006

Ismertető:

A világok közötti ajtók a jövőben már nem léteznek. Ennek eredményeként istenek és démonok a földi világba léphetnek. Itt élhetik életüket, ismerkedhetnek a helyi szokásokkal. Ám erejüket nem vagy csak vészhelyzetben használhatják.

A történet egy középiskolában játszódik. Főhősünk, Rin gyerekkori barátnőjével, Kaede-vel él egy házban. Egy nap új tanulók érkeznek az iskolába. A démon Nerine és az istennő Sia abban a reményben érkezett a Földre, hogy Rin mennyasszonyai lehessenek. A fiú nem nagyon érti, hogy miért pont rá esett a választás. És a lányok is csak annyit mondanak, hogy már egyszer régen találkoztak.

A történet azonban közel sem áll meg a szerelmi háromszögnél. Jobban mondva a háromszögből hétszög lesz, amelynek középpontjában Rin áll. A kis csapathoz negyedikként egy ötéves kislány csatlakozik a démonvilágból, Rim. Persze a halandó lányok is oda vannak Rinért, Kaede mellett Asa, Itsuki és Mayumi. A lányok megpróbálnak egymással barátnőként bánni. Ám mindig levegőben lóg a féltékenység. A történet lényege is erről szól: hogyan tud a 7 lány egyáltalán egymás mellett megmaradni annak ellenére, hogy mindannyian ugyanazt a fiút szeretik, illetve Rin hogyan tudja kezelni a személyét ért rajongást 🙂 Rin lassan-lassan ráébred arra, hogy honnan is ismerheti a démon lányokat és az istennőt.

Hogy mit lehet várni ettől az animétől? Sok-sok félreérthető és ebből kifolyólag poénos helyzetet. Sok-sok iruló piruló arcot. És lehet, hogy a sorozat végére már úgy érzitek majd, hogy az egész sokkkkkkkk. Ajánlom mindazok szíves figyelmébe, akik egy fárasztó nap után szeretnének egy jót /nem mosolyogni/ hanem röhögni 🙂 És azok igényét is kielégíti, akik valami romantikusra vágynak. Szóval nézzétek meg!

 

 

 

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákS

Vélemény, hozzászólás?