Skip Beat! (2008-09)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Képtalálat a következőre: „Skip Beat! ico”

Infó:

Eredeti cím スキップ・ビート!/

japán
Egyéb cím(ek) Skip Beat, 下一站巨星
Besorolás anime, TV
Hossz 25 rész
Év 2008 – 2009

Ismertető:

Előzmények:

A Nakamura Yoshiki által alkotott Skip Beat! című shoujo manga 2002-ben indult útjára. Olyan nagy sikert aratott, hogy pár fejezet megjelenése után kiadtak hozzá egy drama CD-t, amitől már csak néhány lépés volt az anime, ami most 2008-ban látott napvilágot.

A történetről:

Mogami Kyoko egy átlagos szegény lány, aki Tokióba költözött gyerekkori barátjával (és egyben szerelmével is) Fuwa Shotaro-val, aki sztárrá akart válni. Shotaro-nak ez sikerült is, hiszen egyre több lány bálványozza és zenei karrierje is beindult. Kyoko eközben több munkahelyen is dolgozik, hogy ki tudja fizetni drága lakása lakbérét, mivel Sho-chan néha-néha visszatér hozzá. Ez Kyoko-nak bőven elég, hiszen hogyha már ő nem lehet hercegnő, akkor legalább a hercegével együtt élhet. Mindent megtesz a fiúért, de véletlenül meghallja, hogy Sho-chan mit is gondol róla igazán. Csak egy cselédnek tartja a lányt, akit azért vitt magával Tokióba, hogy legyen kinek főznie, mosnia rá. Kyoko természetesen megharagszik a fiúra, aki csúnyán elbánt vele és elhatározza, hogy ő is híres japán “idol” lesz. Ezért mindent meg is tesz, még egy nagy átalakuláson is átmegy. Vajon sikerül Kyoko-nak is sztárrá válnia? Ezt megtudjátok, ha megnézitek ezt a szórakoztató kis animét.

Kivitelezés:

A grafika átlagosnak mondható, nem az a túlcsicsázott fajta, de szerintem pont így van ez jól. A zenék is átlagos j-pop számok, de megszerethetőek. A szinkronszínészeket is jól eltalálták, hiszen Sho-chan hangja Miyano Mamoru, aki hozza formáját, mint mindig. Összegezve egy jó kis shoujo animét raktak össze a készítők, ahol bekukkanthatunk a japán sztárok életébe és lassan rájövünk, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát.

KategóriákS

Vélemény, hozzászólás?