Slayers Movie 2 (1996)

Képtalálat a következőre: „Slayers:png”

Infó:

Eredeti cím スレイヤーズRETURN/

japán
Egyéb cím(ek) Slayers Movie 2
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 1996

Ismertető:

Előszó:
Megtekintéséhez nem feltétlen fontos a Slayers sorozatok ismerete, de ajánlott.

Történet:
A Slayers Return-ben Lina és Naga egy tolvaj miatt felrobbantják az éttermet, ahol épp ebédjük utolsó falatján civakodnak. A rombolás után egy Selina nevű sérült lány megy oda hozzájuk, segítségért könyörögve, majd elájul. Lina azt gondolván, hogy miatta sérült meg, meggyógyítja őt. Mikor a lány felébred, elmondja, hogy a faluját, Biazt egy csapat Lesser démon foglalta el és rabszolgamunkára kényszerítik az embereket. Majd megkéri Linát és Nagát, hogy segítsenek a faluján. Hőseink kissé vonakodva, de segítenek a lánynak.

(Figyelem! A következő bekezdés spoilert tartalmaz!)

A démonokat egy Zein nevű “titkos” szervezet irányítja, akik a falu közelében elásott nagy erejű elf fegyverre akarják rátenni a kezüket, hogy vele világuralomra jussanak. Némi démonirtás, majd összetűzés Zein egy kicsit idióta vezetőjével, Galeffel és segédeivel, és az elf fegyver feléled, hogy megkezdje a pusztítását. Végül pedig az ellenfelek szövetségesekké válva küzdenek meg az elf fegyverrel, Rune Blast-tal.

Vélemény:
A történet kicsit komolynak tűnik, de tele van a szokásos egetrengető Slayers-es poénokkal. Negatívumként elmondható róla, hogy egy órába próbálja belesűríteni a történetet egy tucat felesleges mellékszereplővel, kiknek alig jut szerep és szöveg. Viszont érdemes megnézni, mert remek szórakozást fog nyújtani bárkinek.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Vélemény, hozzászólás?