Slayers movie 3 (1997)

Képtalálat a következőre: „Slayers:png”

Infó:

Eredeti cím スレーヤーズぐれえと/

japán
Egyéb cím(ek) Slayers movie 3
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 1997

Ismertető.

Előszó:
Megtekintéséhez nem feltétlen fontos a Slayers sorozatok ismerete, de ajánlott.

Történet:
A Slayers Great a harmadik Slayers nagyfilm, melyben Lina és Naga Stoner városába érkezik, mely a gólemkészítésről híres. Épp ebédjüket fogyasztják, mikor egy elszabadult gólem dönti romba az utcát. Hőseink közbelépnek és megmentenek egy Laia Einberg nevű lányt, aki a híres gólemkészítő mesternek, Galia Einbergnek a lánya. Laia hálából meghívja őket, hogy töltsék nála az éjszakát. Lináék találkoznak Galiával, aki épp fiát, Hueyt oktatja ki a gólemkészítésről, Linát meglátva hosszú idő után ihletet kap és felkéri Linát, hogy legyen a következő gólemjének a modellje.

Galia szolgálataira azonban másoknak van szüksége. A város két gazdag nemesura, Haizen és Granion nagyurak harcot folytatnak egymással, hogy megszerezzék a város irányítását. Majd pedig annak erőforrásait felhasználva egy gólemsereggel elfoglalják az egész királyságot. A király, hogy elsimítsa a konfliktust, versenyt hirdet, miszerint amelyikük jobb gólemet készít, azé a város irányítása. Haizen nagyúr ezért felfogadja Galiát, Granion pedig az apja kioktatásaiból elege lett Hueyt, hogy építsenek nekik egy gólemet a versenyre. Galia Linát, Huey pedig Nagát használva modellként el is készítik a gólemeket. A végén pedig Lina és Naga a róluk mintázott gólemek belsejéből küzdenek meg egymással embert, várost és környezetet, de legfőképpen egymást nem kímélve.

Vélemény:
Ez a movie is fergetegesre sikerült. Az agyament poénokból ezúttal sincs hiány. Hibája csak annyi, mint a többi Slayers mozifilmnek, a történet besűrítése egy órába. Ennek ellenére bátran nézze meg bárki, mert remekül fog rajta szórakozni.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Vélemény, hozzászólás?