Star Ocean Ex (2001)

Eredeti cím スターオーシャンEX
Angol cím Star Ocean Ex
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Év 2001
Online részek:
Egy viszonylag nem régi sorozat 26 résszel, és egy igen kevert történettel, egy olyan világban, ahol a technika, és a mágia is uralkodik. Hősünk, Cloude C. Kenny egy híres apa gyermeke (a legfiatalabb admirális az űrhajós flottában) leszállnak egy bolygóra, ahol már semmi sincs, hála egy meteoritnak. Itt Cloude egy Teleporterben eltűnik és egy másik világban tér magához, ahol szinte első dolga az, hogy megmenti Rena-t, mind később kiderül, nem hiába ^_^ . Na de ez egy hosszú történet.
Ezután Cloude hall egy Sorcery Globe-nak nevezett dologról, ami ebbe a bolygóba is beletalált, és azóta szörnyek és még sok minden más tűnt fel rajta. Ezután beismeri, hogy az, amit ő látott és amiben eltűnt, valamint az, ami itt van, egy és ugyanaz. Ugyanakkor kering egy legenda is ezen a földön egy hősről, aki idegen világból érkezve más ruhákban stb. leszáll erre a földre és megmenti a pusztulástól. Naná, hogy Rena ezt látja Cloude-ban, de mint később kiderül, mást is ^_^ .
Ezután a történet a bolyongásaikat mutatja be, és Cloude, valamint a későbbi csapat fejlődését, összetartását, az érzelmek hatalmát, stb. A végét nem árulom el, izguljatok csak, hogy happy end-e, vagy sem, de azt el kell mondanom, hogy nem teljesen fejezték be, hogy legyen min töpregenünk utána is…
Ha valaki megnézi, nem fogja megbánni! Kimondottan jó grafika, igényes történet és cselekmény, kis szerepjáték beütéssel. Érzelmek, high-tech, mágia… mi kell még? Tökéletes alkotás.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész
16. rész 17. rész 18. rész 19. rész 20. rész
21. rész 22. rész 23. rész 24. rész 25. rész
26. rész

 

CategoriesS