Suzuka (2005)

Képtalálat a következőre: „Suzuka ico”

Infó:

Eredeti cím 涼風/

japán
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Év 2005

Ismertető:
Történetünk egy Akitsuki Yamato nevű fiú Hirosimából Tokióba érkezésével kezdődik. Legelőször az iskolát látogatja meg, csakhogy útközben megpillant egy leányzót. Nem is akármilyet… U_U. Jól megnézi magának és mondhatni…szerelem első látásra.. nah jó…azért nem egészen, de valami hasonló. Yamato megbabonázva figyeli a lányt, miközben magasugrik 🙂 Ezek után elindul hazafelé. Nagynénjénél száll meg, aki egy gyógyfürdőt vezet és szobákat ad bérbe kizárólag lányok részére, na meg Yamatonak :)…és ki gondolta volna, Suzukának a magasugró lánynak is XD. 

Elkezdenek találkozgatni és mondhatni egész jól kijönnek, mígnem Yamato ráébred…visszafordíthatatlanul beleszeretett a lányba. Itt jön a bonyodalom. A fiú szerelmet vall, de kosarat kap, bár a lány nem teljesen közömbös iránta… Természetesen a tipikus szerelmi háromszög effektus sem maradhat el 🙂 A végén fény derül Suzuka szomorú múltjára és hogy miért kosarazta ki a fiút… Vajon túl tudja tenni magát a régmúlt eseményein? Megtudjátok, ha megnézitek a sorozatot ^^.

Maga a történet nem nevezhető akciódúsnak, és nem is az a rekeszizom görcsberándító vicces történet. Véleményem szerint a történet sok helyen ellaposodik, de ettől függetlenül élvezhető! Ajánlom mindenkinek aki szereti a kissé komolyabb hangvételű szerelmi történeteket, ami kifejezetten életszagú. Nah nem is írok többet! Nézzétek meg 🙂