Tenshi Kinryouku (2000)

Képtalálat a következőre: „Angel Sanctuary ico”

Eredeti cím 天使禁猟区
Angol cím Angel Sanctuary
Egyéb címek Nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 3 rész x 30 perc
Év 2000
Ismertető:
Az angyalok elkorcsosultak. Csak halvány másai a magasztos eszméknek, melyeket képviselniük kellene. A pokol hanyatlását kihasználva, melyet mi emberek okoztunk azzal, hogy saját világunkat pusztítjuk, az angyalok szerződésüket megszegve betörtek a pokolba, ahol mindenkit lemészároltak. Egyetlen angyal ismerte fel népe degenerálódását, ő volt Alexiel, és fellázadva Isten ellen a démonok mellé állt. Ikertestvérével, Rosiellel ezáltal szembekerült, és harcuk következtében Alexiel lelkét elválasztották testétől, Rosiel pedig mély álomba merült. A fellázadt angyal testét bezárták egy kristályba, míg lelke újra és újra reinkarnálódik az emberek világában nem emlékezve múltjára.

Isten álomba merült és zűrzavar keletkezett az angyalok világában. Mindenki hatalomra akar törni, ezért Katan kétségbeesésében felhasználva a mi világunk energiáit, feléleszti hosszú álmából Rosielt. A démonok pedig Alexiel lelkét próbálják feléleszteni, mely egy középiskolás fiú testében raboskodik. Sajnos Rosiel nem váltja be Katan reményeit, mert elméje megháborodott és semmi más nem jár az eszében, csak ikertestvére, Alexiel. Számos módon megpróbálja kicsalogatni a halandó test börtönéből a lázadó angyalt, de nem sikerül neki.

Setsuna és Sarah Mudo testvérek, akiket szülők szétválasztottak egymástól. Setsunának van egy sötét titka. Mégpedig, hogy vonzódik egyetlen húgához. Érzései viszonzásra találnának, ha nem kellene titkolniuk szerelmüket a világ elől. Rosiel, hogy felkeltse Setsunában rejtőző testvérét, Mudo osztálytársainak kapszulákat ad, melyek tudattalan gólemekké alakítják át és kényszerítve őket, hogy rabolják el Sarah-t. Ez a próbálkozása Rosielnek majdnem katasztrófával ér véget, ugyanis Setsunát majdnem megölik a gólemek. Ekkor felbukkan Adham Kadhamon, egy legendás és egyben rejtélyes angyal, aki megmenti a fiút. Sarah pedig ájultan esik össze.

A történtek után Setsuna viszi haza a lányt, ahol a fiú nem tud ellenállni vágyainak, és míg a lány ájultan fekszik az ágyban, ő csókot akar lehelni szerelme ajkaira, de pont ekkor nyit be édesanyjuk, aki kidobja fiát a lakásból őrült veszekedés közepette. Sarah erre felébred és bevallja testvérének, hogy ő is viszont érez, erre Setsuna megpróbálja megbántani Sarah-t, mert tudja, hogy szerelmüknek nem lehet jövője és csak a lány szenvedne miatta. Kicsivel később Sarah bejelenti, hogy édesanyjával elköltöznek kettejük románca miatt…

Online részek:
01. Rész 02. Rész 03. Rész

 

KategóriákT