To Love-Ru (2008)

Képtalálat a következőre: „To Love-Ru ico”

Eredeti cím To LOVEる
Angol cím To Love-Ru
Egyéb cím(ek) To LOVE Ru – Trouble
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész × 24 perc
Dátum 2008.04.04 – 2008.09.26
Ismertető:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Talán talán idetévedt pár 10-12éves érdeklődő gyerek… nem azért írtam ki a +18at hogy még kíváncsibbá tegyelek titeket.Nem nektek való ez az anime.És ez most már a legkomolyabb.Ha a +16-ot meg is néztétek,ezt nem hiszem hogy kéne ilyen korba.Még ráértek egy kicsit 🙂 És tudom,hogy nem szükséges ahhoz a 18at betölteni hogy megnézhessük,de túl korán se kezdjünk neki ennek az anime-nek.Remélem nem hiába koptatom a billentyűket

Történet

Yūki Rito-ra nem mondhatnánk, hogy kész szívtipró. Egy kicsit szégyenlős, egy kicsit bátortalan, de amikor elérkezik a nagy pillanat, hogy megvallja szíve hölgyének, Sairenji Haruna-nak érzelmeit, mindig beüt valami katasztrófa. Vagy elüti az autó, vagy egy elefántcsorda gázol át rajta, bár nem derül ki, honnan szabadulnak el, de ami a lényeg, Rito pont ott van akkor, pont rossz helyen.

Yūki Rito másodéves, s megint arra készül, hogy megvallja Harunak szerelmét, ami elég rövidre sikeredik, mivel becsapódik mellé egy űrhajó roncsa. Hősünk lelombozódva tér haza, s egy meleg fürdővel igyekszik kipihenni az aznapi fáradalmakat, amikor egy rejtélyes, de meztelen lány tűnik elő a semmiből. A neve Lala és a Deviluke bolygó uralkodójának a lánya. Apja nagyerőkkel keresteti, mivel lánya elszökött a vőlegényjelöltek elől.

Lala úgy dönt, hogy Rito-hoz megy hozzá feleségül, mivel így a Földön maradhat. Ezt a kedves papa nem nézi jó szemmel, és hadseregének parancsnokát, Zastin-t bízza meg a feladat teljesítésével. Rito legyőzi a parancsnokot, aki a királynak jelenti, hogy a két fiatal közt igen erős a szerelem. A király próba elé állítja Rito-t, ha legyőzi a vőlegény jelölteket, áldását adja a házasságra. De ha nem, akkor megöli Rito-t és a Földet is elpusztítja…

A sorozatról

A To LOVE-ru először manga formájában jelent meg 2006-ban, és 2008-ig kilenc kötete látott napvilágot. 2008-ban megjelentettek egy DRAMA CD-t is az eredeti történettel, majd áprilisában a XEBEC Stúdió jóvoltából útjára indították a 26 epizódból álló animét is. A készítők bejelentették, hogy ezzel párhuzamosan két számítógépes játékot is piacra fognak dobni, amelyben megelevednek Rito és Lala történetei.

Vélemény

2008-as anime lévén hozza az elvárt színvonalat megjelenésében. Az opening egy könnyed jrock, míg az ending egy vidámabb jpop stílusú zene. Mindkettő nagyon el lett találva, jól illeszkednek az animéhez. Bár az anime a háremes, romantikus-vígjátéknak megfelelő klisékre építkezik, könnyed szórakozást ígér mindenkinek, aki úgy dönt, hogy belevág.

Online részek:
KategóriákT