Trouble Chocolate (1999-2000)

Képtalálat a következőre: „Trouble Chocolate ico”

Eredeti címトラブルチョコレート
Angol címTrouble Chocolate
Egyéb cím(ek)nincs
Besorolásanime, TV
Hossz20 rész
Év1999 – 2000
Online részek:
Történet

Cacao egyik nap úgy ébred fel, hogy egy szépséges leányzó fekszik mellette. Azt gondolja, csak álmodik, így visszaalszik, de rá kell ébredni-e, hogy ez nem egy álom és tényleg egy lány mellett ébredt. Tegnapról semmire sem emlékszik, így az iskolában aznap az a célja, hogy kiderítse, mi történt vele. A Micro-Grand Academy egy hatalmas iskola-komplexum rengeteg diákkal és rengeteg furcsa tanárral: egy nőiesen öltözködő, zombiszerű tanár; vagy éppen valaki olyan, aki nem szereti a napfényt; vagy valaki, aki mágusnak vallja magát. Az iskolába érve Cacao ismerősei rögtön ki szeretnék nyírni azért, amit tegnap csinált, de Cacao semmire sem emlékszik. A nap végére elő kerül a furcsa csokoládé, egy szörny, és kiderül annak a napnak az eseménye, ami Hinano-t Cacao-hoz láncolta.
Szereplők
Cacao: A hatalmas étvággyal rendelkező főszereplőnk, párszor bajba is kerül étvágya miatt. Tanára szerint tehetséges mágus.

Hinano: A tündérlány, aki arra vállalkozott, hogy Cacao-t etesse ízletes főztjével. Nem szereti, ha bántják a növényeket, mivel jól kijön velük. Mindenre azt mondja, hogy “Szívesen”…

Truffle: Egy hadipari cég örököse, rendkívül gazdag és ezt szereti is kimutatni. Szerelmes Hinano-ba és mindent megtesz érte. Tényleg mindent.

Ham-Ham: Egy misztikus karakter. Nem sok derül ki róla, de ő vigyáz Cacao-ra. Kis mérete miatt mindig elgázolják.

Deborah és Murakata: Az iskola szuperhős klubjának tagjai. Egy “minden bajt átvészelő” szerelmes pár, kik az iskola elitjének vallják magukat. Deborah és Murakata sok embernek nem tetszhet, mikor egymás szólítgatják különböző hátterek társításával, főleg mikor egy csata kellős közepén teszik ezt.

Az ikerpár és a mesterük: Egy kínai ikerpár, akik szeretnének sztárrá válni, de előtte egy furcsa edzésen kell átesniük egy négy szemű macska vezetésével…

Ganach-sensei: A mágia klub vezetője, öltözködése miatt mindig kinézik és származása miatt mindig üldözik.

Grafika, stílus:

Egy évezred forduló előtti animéről van szó, akkori mércével közepesnél kicsit jobb grafikával rendelkezik, mostani szemmel pár embernek csúnyácskának tűnhet. Az openinget Hinano és más szereplők szeretik dúdolgatni vagy éppen énekelni az anime alatt, így még ha nem is tetszett első hallásra, hamar megkedveli az ember. Az anime humora a mai main-stream ecchikéhez hasonlít, a To Love-ru nagyon sokat vett át ebből az animéből. A romantikus szál sokáig nagyon lassan halad, de a végére rendesen kibontakozik.

Személyes vélemény:

Megéri megnézni az animét, ne riasszon vissza az, hogy több, mit 10 éves. Én jól szórakoztam rajta, és jó látni, hogy ez a fajta humor az animékben nem most alakult ki.

Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész05. rész
06. rész07. rész08. rész09. rész10. rész
11. rész

 

CategoriesT