Underbar Summer (2006)

Eredeti címアンダーバーサマー
Angol címUnderbar Summer
Egyéb cím(ek)_summer
Besorolásanime, OVA
Hossz2 rész
Év2006 – 2007
Online részek:
Visual novelből adaptált két részes Ova, ami igazából csak reklámfogás volt a játék számára, mely PC-re és PS2-re is megjelent.
Mint a játékban, úgy a két részes Ova főszereplője is Takumi Kaizu, egy iskolás fiú, aki mostohahúgával él egy házban. Az évek alatt nem törődött a lányokkal, míg barátja, Osamu meg nem kérdezi tőle, hogy melyik lány tetszik neki a lánybarátai közül. Ugyanis Takumit sok lány kedveli, ezek közül is hatan, akik közelebb állnak hozzá és régebbről ismeri őket. Meg persze a mostohahúga is. Szóval adott az egy fiú – sok lány alaphelyzet. Hogy melyik lány tetszik neki? A kishúgi vagy a legközelebbi lánybarátja, vagy más? Ezt sajnos nem is tudjuk meg, mivel a 2 rész alatt egyértelműen nem lehet megtudni, nagy sajnálatomra. Esetleg ha egy 12-13 részes sorozat lett volna belőle, akkor talán érdekesebb és tömörebb lehetett volna, de így, mint ahogy már említettem, inkább olyan reklámfogásnak tekinthető.
A grafika elég szép, mint a zene is, de mivel se füle-se farka az egésznek, azért csak azoknak ajánlanám, akiknek tényleg nincs mást nézniük és rászánnának erre 1 órácskát.
Online részek:
 01. rész 02. rész

 

CategoriesU