Ushinawareta Mirai o Motomete (2014)

Képtalálat a következőre: „Ushinawareta Mirai o Motomete png”

Eredeti cím 失われた未来を求めて
Angol cím In Search of Lost Future
Egyéb cím(ek) À la recherche du futur perdu
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
Az utóbbi években ugrásszerűen megnövekedett az Uchihama Akadémiára járó diákok száma, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy egy teljesen új iskolaépületet építtetnek, a régit pedig lebontják. A történet az utolsó iskolai fesztivál alatt játszódik, amit a diákok még a régi iskolában tarthatnak meg.
Főszereplőnk Akiyama Sou, a kissé magának való álmodozó, de egyébként mindig segítőkész srác, aki a hírhedt asztronómia klub tagja. Ez a klub azzal vált közismertté, hogy rendszeresen ők oldják meg azokat a problémákat, amikkel még a diáktanács sem képes megbirkózni, legyen szó a rakoncátlankodó klubok rendbeszedéséről vagy akár a kísértethistóriák felderítéséről.
Egyik éjjel, mikor Sou és gyermekkori barátnője, Sasaki Kaoru a judo klubbal való összetűzést követően az iskola gyengélkedőjén töltik az éjszakát, hirtelen egy erős, robbanásszerű rengés rázza meg az épületet. Keresni kezdik a rengés okát, az emeleten pedig egy eszméletlen, anyaszült meztelen lányra bukkannak, aki régi ismerősként köszönti hősünket. Másnap pedig ez a Yui nevű lány megjelenik a klubban azzal a szándékkal, hogy csatlakozni szeretne.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

CategoriesU