W Wish (2004)

Eredeti cím W 〜ウィッシュ〜
Angol cím W Wish
Egyéb cím(ek) Double Wish
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2004
Ismertető:
A történet egy érdekes álommal kezdődik (megjegyzem, minden rész ilyen furcsa álommal/látomásokkal/emlékekkel kezdődik). Majd hirtelen egy átlagos napon egy teljesen átlagos iskolában találjuk magunkat. Megismerhetünk egy érdekes fiú-lány ikerpárt (Junna és Senna), akik valamilyen okból egyedül élnek.

Szomorú dolog, de Junna nem emlékszik a saját múltjára. Vajon miért? És a húga, Senna miért kötődik ennyire az ikertestvéréhez? Miért maradtak egyedül a gyerekek? És Haruhi, ez a furcsa kislány miért hívja Junna-t onii-channak (bátyusnak)? És Tomo-chan milyen titkokat őriz? Nekik négyüknek vajon van valamilyen közös múltjuk, amiről úgy tűnik, mintha csak Junna nem tudna semmit?

Mint látjátok, nagyon sok kérdés merül fel a történet során. Nagyon misztikus történet, sok-sok kérdéssel, drámai és megható, illetve vidám, kedves jelenetekkel. Aki szeretné tudni a választ a kérdésekre, az feltétlenül nézze meg. És a végére kiderül, hogy ebben az animében semmi és senki sem az, aminek látszik. A zenéje nagyon jó, az opening és ending kifejezetten szép. A grafikája is szép, nekem tetszett. Érdemes megnézni. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szép történeteket.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész

 

CategoriesW