W Wish (2004)

W Wish ICON by Animegun

Eredeti címW 〜ウィッシュ〜
Angol címW Wish
Egyéb cím(ek)Double Wish
Besorolásanime, TV
Hossz13 rész
Év2004
Ismertető:
A történet egy érdekes álommal kezdődik (megjegyzem, minden rész ilyen furcsa álommal/látomásokkal/emlékekkel kezdődik). Majd hirtelen egy átlagos napon egy teljesen átlagos iskolában találjuk magunkat. Megismerhetünk egy érdekes fiú-lány ikerpárt (Junna és Senna), akik valamilyen okból egyedül élnek.

Szomorú dolog, de Junna nem emlékszik a saját múltjára. Vajon miért? És a húga, Senna miért kötődik ennyire az ikertestvéréhez? Miért maradtak egyedül a gyerekek? És Haruhi, ez a furcsa kislány miért hívja Junna-t onii-channak (bátyusnak)? És Tomo-chan milyen titkokat őriz? Nekik négyüknek vajon van valamilyen közös múltjuk, amiről úgy tűnik, mintha csak Junna nem tudna semmit?

Mint látjátok, nagyon sok kérdés merül fel a történet során. Nagyon misztikus történet, sok-sok kérdéssel, drámai és megható, illetve vidám, kedves jelenetekkel. Aki szeretné tudni a választ a kérdésekre, az feltétlenül nézze meg. És a végére kiderül, hogy ebben az animében semmi és senki sem az, aminek látszik. A zenéje nagyon jó, az opening és ending kifejezetten szép. A grafikája is szép, nekem tetszett. Érdemes megnézni. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szép történeteket.
Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész05. rész
06. rész07. rész08. rész09. rész10. rész
11. rész12. rész13. rész

 

CategoriesW