Wind -a breath of heart- (2004)

wind_a_breath_of_heart_001

[stextbox id=”custom” caption=”Infó:”]

Eredeti cím
Angol cím Wind -a breath of heart-
Egyéb cím(ek) Wind ~ a breath of heart TV
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2004

[/stextbox]

[stextbox id=”info” caption=”Ismertető:”]

Egy átlagos japán városban járunk… vagy mégsem? Ez egy olyan város, ahol nem hétköznapi emberek élnek. Ugyanis a város lakóinak különös képességei vannak. Valaki képes gyógyítani, szelet csinálni, repülni, de vannak olyanok is, akik semmilyen erővel nem rendelkeznek. És hogy miért van ez? A várost körbeveszi valami ismeretlen erő, amit senki sem tud megmagyarázni…

Okano Makoto épp egy olyan lakos, aki nem rendelkezik erővel. Hugával, Hinata-val él együtt, aki képes nagyon magasra ugrani. Ugyanabba az iskolába járnak, ahol Tsumoto (Makoto “legjobb” barátja) és Kasumi (Tsumoto “kedvese”) társaságában töltik szabadidejüket. Egy nap Makoto az iskolában felejti egyik tankönyvét, amiért egyedül megy vissza. Ám itt egy nem várt élményben lesz része. Összetalálkozik gyerekkori barátjával, Minamo-val, akit már évek óta nem látott. Makoto Minamo-ra barátként tekint, mialatt a lány teljesen beleszeret a fiúba. Kis idő elteltével még bővül a csapat, ahol az egyik új lány feltűnően hajt Makoto-ra. Minamo mindent megtesz azért, hogy Makoto-nak elmondja érzelmeit, ám a fiú észre se veszi.

Hikari is egy új “barát”, legalábbis Makoto mindent megtesz azért, hogy a magányos és csöndes lány jól érezze magát. Hikari furcsa lány, akit valami gyanús rejtély övez… Hamarosan a vidámság szomorúságra és kegyetlen eseményekre cserélődik.

Az egyik kedvenc rajzfilmem 😀 Egyszerre nagyon poénos és komor. Amikor belekezdtem, fogalmam se volt, hogy ilyen szívszorító dolgok lesznek benne. Megtévesztő már a zenéje is, és az első 2-3 részből szinte nem sejteni semmit. Véleményem szerint hasonlít a W Wish-re, főleg a hangulat miatt. Bár ebben vannak durvább dolgok is. Aki szereti a rejtélyes történeteket, az nézze meg!

[/stextbox]

[stextbox id=”download” caption=”Online részek:”]

1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész (Vége)

Ova 1. rész
Ova 2. rész
Ova 3. rész (Vége)

[/stextbox]

KategóriákW