Yamada-kun to 7-nin no Majo TV (2015)

Kapcsolódó kép

Eredeti cím 山田くんと7人の魔女 TV
Angol cím Yamada and the 7 Witches
Egyéb cím(ek) Yamada-kun to 7-nin no Majo (2015)
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 25 perc
Év 2015.04.12 – 2015.06.
Ismertető:
Történet
A főszereplőink Ryuu Yamada és Urara Shiraishi. Főhősünk lázadó rosszfiú és rossz tanuló is. Urara az ellentéte, éltanuló és rendes lány. Úgy kerülnek ismeretségbe, hogy Yamada megcsúszik a lépcsőn és ráesik a lányra. Mikor magához tér, a gyengélkedőn van és egy furcsaságra lesz figyelmes: nem a saját testében van. Ryuu és Urara testet cserélt! Hogyan és mégis miért? Véletlenül, egy csókkal. Erre ezután bármikor képesek lesznek és ezzel kezdődik a manga és az anime is. Idővel mások is rájönnek a képességükre. Ezek után újraindul a paranormális klub, hiszen már van mivel foglalkozni.
Időközben ellenségekből szövetségesek lesznek és kiderül, hogy kettőjükön kívül még van öt másik tanuló ebben az iskolában, akiknek szintén van valamilyen képességük és jön is a móka. Pótvizsga, nyaralás, keresés és egyre izgalmasabb képességek.

  • Említést kell még tenni Haruma Yamazaki-ról. Ő a diáktanács elnöke, egy perverz, ijesztő, sunyi alak.
  • Meiko Otsuka félénk otaku, egyben boszorkány. Képessége használatakor nagyon más a személyisége. Két barátja van a manga klubból, Mitsuru Kameda és Hideaki Tsurukawa.
  • Miyabi Itou csak megszállottja a paranormális dolgoknak, de túl sokat hazudott, így nem nagyon hisznek neki az emberek. A paranormális klub tagja lesz, nem boszorkány.
  • Mikoto Asuka viszont már az, és az elején a gonoszunk. Az egyik alelnök is ő. Segítője Igarashi Ushio.
  • Igarashi Ushio ismeri főhősünket és szerelmes Mikoto-ba. Személyisége Yamada-éhoz hasonló.
  • Toranosuke Miyamura a másik alelnök. Mikoto vetélytársa az elnöki posztért. Beképzelt és magabiztos jellemű, fényt derít párosunk titkára.
  • Karen Kimishima az íjász klub elnöke, ezenkívül a judo klub tagja. A két fiúnak, Yamadának és Miyamurának is meggyűlik vele a baja.

Az animéről még annyit, hogy japán módra a hajszínek elég érdekesek, de illenek a karakterekhez. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a vicces, természetfeletti képességekkel opráló animéket. Az anime és a manga is fut még. (Magyarul eddig 31 fejezet érhető el a mangából.)

Saját vélemény

Nekem mindig tetszettek a furcsaságok, és ez a csókos dolog nagyon bejön. Először fogalmam se volt, hogy ez történt. A másik dolog pedig, hogy nem értem, hogyan lehet megcsókolni azt, akire háttal ráesek?! Én nem tudtam rájönni, remélem másnak sikerül.
A főszereplők az elején nem nagyon voltak szimpik, aztán szép lassan teljesen megkedveltem őket. ^^ Én minden animében remélem, hogy összejönnek az emberek, Urara viszont nem olyan, akibe ha fiú lennék, belezúgnék. xD Miyamuráról viszont falra mászok, mindazonáltal neki is vannak jó pillanatai. Itou nagyon idegesítő az elején, de ettől vicces, mikor a legjobb pillanatkor jelenik meg.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
OVA 1. rész Ova 2. rész
KategóriákY
Írta: