Yu-Gi-Oh! Zexal (2011-12)

Képtalálat a következőre: „Yu-Gi-Oh! Zexal ico”

Infó:

Eredeti cím 遊☆戯☆王 ゼアル
Angol cím Yu-Gi-Oh! Zexal
Egyéb cím(ek) Yūgiō Zearu
Besorolás anime, TV
Hossz 73 rész
Év 2011 – 2012

Ismertető:

A Yu-Gi-Oh! széria folytatódik.

A főszerepben megismerhetjük Yuma Tsukumot, egy párbajkártya-tanoncot.

Yuma híres párbajozó szeretne lenni, és apja nyomdokaiba lépni. Gyerekkorában a szülei meghaltak, és a nővérével, meg a nagymamájával él. Apjától kapott egy nyakláncot, amiről kiderül, hogy az asztrális világ szelleme, Astral él benne. Yuma és Astral célja ezek után a “számozottak” összegyűjtése: ezek nagy erejű lapok, melyek minden egyes darabja tartalmazza Astral egy-egy emlékét. Ezeket persze mások is meg akarják szerezni, így kerülnek sok veszélyes helyzetbe. A tét komoly, ugyanis ha elvesztenek egy párbajt, Astral eltűnik örökre.

A történet nagyjából erről szól. Mint minden Yu-Gi-Oh!-ban, a kártyázás van középpontban, és ez megy végig.

Vélemény

Aki szereti a Yu-Gi-Oh!-t, annak ez is tetszeni fog. Jók benne a poénok, de ha kell, akkor komoly. A játék sokat változott, a kivitelezés már sokkal jobb. A grafika sokat fejlődött elődjeihez képest, a színvilága nagyszerű, megállja a helyét a Yu-GI-Oh világában. Az őrült hajak itt sem maradnak el, úgyhogy már csak azért érdemes megnézni. 😀

Aki rajong a Yu-Gi-Oh!-ért, annak kötelező! Az alap kártyajáték ismerete elég hozzá. Azért az első szériát ajánlom, hogy nézd meg – egy pár részig legalább – ha nem láttad még!

KategóriákY

Vélemény, hozzászólás?