Yume de Aetara (1998)

Yume de Aetara ICON by Animegun

Eredeti cím夢で逢えたら (1999)
Angol címIf I See You in My Dreams (OVA)
Egyéb cím(ek)Yume de Aetara OAV
Besorolásanime, OVA
Hossz3 rész
Dátum1998
Ismertető:
Fugune Matsuo egy 24 éves srác, soha nem volt barátnője, sőt, még addig sem jutott el, hogy megfogja egy lány kezét. Hétköznapjai így szürkén, eseménytelenül telnek, s csak mégjobban lehangolja őt egy jósnő, aki szerint soha nem lesz felesége, de még barátnője sem…
Nagisa Shiozaki egy 22 éves nő, soha semmilyen komoly kapcsolata nem volt férfiakkal, érzékeny és gyönyörű…Egy esős napon ez a 2 félénk fiatal találkozik, és Fuguno azonnal szerelmes lesz Nagisa-ba, aki látszólag nem viszonozza az érzéseit. Vajon egymásra talál a két fiatal? Vagy Nagisa inkább az időközben feltűnt hódolóját választja, a jóképű egyetemi tanárt, Kaizukát? Fugune meddig bírja a látszólag egyirányú szerelmet? Talán inkább Hamaoka Mihot választja, aki viszonozná szerelmét?
Nos, ezen kérdésekre ad választ ez a rövid OVA. A sorozat megtekintése nélkül is teljesen érthető, hisz lényegében annak történetét dolgozza fel, kicsit más szemszögből. Jobb a grafika, és a hangsúly egyértelműen az érzelmi szálakon van, kevesebb vicces jelenettel, de ez inkább csak dob a színvonalon.
Online részek:
01. rész02. rész03. rész

 

CategoriesY