Zegapain (2006)

Eredeti cím ゼーガペイン
Angol cím Zegapain
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Dátum 2006
Ismertető:
Sogoru Kyo egy aktív fiatal, aki iskolájának “úszócsapatának” a vezetője. Egyik nap épp videót készít barátaival, Kaminagi-val és Tomigai-val, amikor észrevesz egy gyönyörű lányt a medencénél. Kyo azonnal a lányhoz siet egy új csapattag reményében, átrohanva az iskolán egy szál fürdőnadrágban :D. Kyo nagyon örül a lánynak, akinek azonnal megkérdezi a nevét. A lány beszélni kezd, amit Kyo nem hall, majd beleugorva a medencébe eltűnik.

Kyo mindenáron meg akarja találni a lányt, természetesen azért, hogy az imádott úszóklub reklámozásában segítsen. Ám nem találja őt, viszont még aznap este hirtelen megjelenik a lány a lakásán. Egy pillanat múlva már az uszodába kerülnek, majd beleugorva a medencébe egy másik világba kerülnek.

Kyo egy robotban találja magát Shizuno-val (így hívják a lányt), aki szerint ez csak egy virtuális játék, amit végig kell csinálniuk. Kyo-nak nem kell több, jött, látott és győzött, hisz nem először csinálta ezt… Reggel a medencében ébred fel, ahol Shizuno egy csókkal üdvözli a fiút.

Idővel Kyo egyre többet harcol, miközben nem ért semmit. Csak annyit tud: a robot neve Zegapain, amihez két ember kell, egy Gunner és egy Wizard, és hogy a harc célja elpusztítani az ellenséget bármilyen eszközzel. Kyo ezt az egészet csak játéknak gondolja, ám a háttérben sokkal többről szól ez a harc. Lassan Kyo-ban egyre több kérdés merül fel, amikre csak néha és olyan válaszokat kap, amik a fiú életét teljesen felborítják. Kételyek és kérdések mellett harcol egy célért, amiről semmit se tud…

Fantasztikus történet! Nincs olyan perc, amin unatkozni lehetne. Teli harcokkal, csalódásokkal és érzelmekkel. A szereplők és a zene nagyon jók. A Zegapain pedig egyszerűen gyönyörű :D. Erősen ajánlom a mecha rajongóknak és azoknak is, akik egy kis izgalomra vágynak. Entangle!

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
 11. rész  12. rész  13. rész  14. rész  15. rész
 16. rész  17. rész  18. rész  19. rész  20. rész

 

KategóriákZ
Írta: