Zettai Junpaku: Mahou Shoujo (2012)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Zettai Junpaku Mahou Shoujo

Infó:
Eredeti cím 絶対純白♡魔法少女
Angol cím Nincs
Egyéb címek Angelic White Magical Girls, Absolute Whiteness: Magical Girl
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész x 6 perc
Év 2012


Ismertető:

A soron következő 5 perces doujinshi anime egy független stúdió munkája, amelyet a 2012-es C82 Comiketen árusítottak augusztusban. A röpke kis műsor egy hentai manga adaptációja, amelyet Raita készített, azonban az alapmű szexuális tartalmának nyoma sincs a műben…

A műről
Nehéz összefoglalni csak az anime alapján, hogy mivel is van dolgunk, így most azt kapjátok tőlem, amit nekem sikerült leszűrnöm:

Adott pár csajszi, akik boszorkányok, s a gonoszt páholják. Ebben segítségükre van egy srác, akire egyébként mind hajtanak.

Sacc per ennyi mondható el, mivel az egész inkább hasonlít egyetlen nagy előzetesre, mint érdemi műre. Bár grafikailag és animációügyileg teljesen rendben van, s meglepően jó egy független stúdió munkájához képest. A lányok mell- és fenékformái, idomai az egyetlenek, amik jelzik az alapmű eredeti műfaját (ekkora méretű tejcsárda az egyik szereplőnek, két rivális méret mellett nehezen képzelhető el „csak úgy” alapon, hogy valamiféle „alapfunkció” nélkül legyen akkora, amekkora – ez egy ecchi/hentai alaptétel).

KategóriákZ