Seiyou Kottou Yougashiten: Antique (2008)

Eredeti cím西洋骨董洋菓子店 ~アンティーク~
Angol címAntique Bakery
Egyéb cím(ek)西洋骨董果子店
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2008
Ismertető:
A 12 részes animesorozat Fumi Yoshinaga shounen-ai mangája alapján készült. A főszereplőnk négy teljesen különböző férfi, akik szép lassan ugyanabban a cukrászdában, az Antique Bakery-ben kezdenek el dolgozni.
Tachibana Keiichirō: a cukrászda tulajdonosa, és egyik pincére (garçon). Tachibana jómódú, gazdag szülők gyermeke, akik mindent megtennének érte. Így aztán akkor sem állnak az útjába, mikor egy neves cégnél felmond, és megnyitja a cukrászdáját.
Tachibana hirtelen haragú, de kedves fickó, aki néha vicces, néha szomorú, de mindig megértő a munkatársaival szemben. Gyerekkorában egy férfi elrabolta (akit sosem kaptak el), és míg fogságban tartotta, minden nap süteményt kellett ennie a fiúnak, ami miatt mai napig gyűlöli az édességet. Emiatt is furcsállja mindenki, hogy miért nyit akkor éppen egy cukrászdát.
Ono Yūsuke: az Antique Bakery “démoni vonzerővel” rendelkező meleg cukrásza (pâtissier). Tachibana iskolatársa volt a középiskolában, de kapcsolatuk nem volt éppen felhőtlen. Ono érettségi előtt szerelmet vallott a másik fiúnak, aki elég csúnyán megbántotta Ono érzéseit, aki emiatt már-már az öngyilkosság gondolatával is eljátszott. Végül sikerült túllennie rajta oly módon, hogy “elfelejtette” annak a nevét és arcát, aki megbántotta.
Tachibana rögtön felismeri a cukrászban az egykori hódolóját, és emiatt kissé rosszul is érzi magát, végül mégis felveszi, mikor Ono bebizonyítja, hogy nagyon jó cukrász és ért a dolgához. Ono-nak olyan a kisugárzása, hogy bárkit megkaphat, aki megtetszik neki, emiatt rengeteg bonyodalomban volt már része, és elég sok munkahelyről kirúgták. Talán az Antique-ban sikerül megállapodnia�
Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész
05. rész06. rész07. rész08. rész
09. rész10. rész11. rész12. rész

 

CategoriesS